10 på byen i Trondheim: Hva har du gjort for å fortjene å være ute i dag?

Også folk i Trondheim trenger å dra på byen innimellom. Betyr det at de har gode grunner til å være der? Tja. Vi prøvde i alle fall å se om vi fant noen som kunne rettferdiggjøre at de ikke var hjemme.

LES OGSÅ: 10 på byen i Bergen: Når var sist du sjekket deg?

Markus, 25

– Jeg er her for å være med kusina mi som er på besøk, og også for å støtte en lokal bar. Selv om det stenger tidlig. Jeg elsker Tyven, og da liker jeg å bidra og kunne være her. Jeg la merke til at de har vært superflinke med korona-tiltak, så det føles veldig safe og trygt.

Tuva, 24

– Jeg har blitt en selvstendig kvinne som fortjener en pasjonsfrukt-drink akkurat nå.

Karoline, 26 

– Jeg har jobbet masse. Og jobbet masse med å forholde meg til disse koronareglene og restriksjonene, og nå har jeg fem dager fri i Trondheim for å besøke min fine familie og da fortjener vi å ta en drink ute.

Birk, 21

– Vært ute med bestevenninna mi!

Rikke, 21

– Dro ut for å møte bestekompisene mine.

Sebastian, 23

– Jeg føler meg frisk og kan gå ut fordi jeg har vært flink til å sprite henda mine og tatt gode hensyn til koronaen!

Louis, 22

– Jeg har faktisk vært inne ganske lenge, også har jeg holdt en-metersregelen! Jeg har faktisk ikke deltatt på fadderuka heller. Okei, det er fordi jeg ikke er fadder eller fadderbarn, da. Også har jeg bodd med en eldre dame, altså min mormor. Så jeg har ikke vært blant de mest sosiale.

Fabian, 20

– Jeg har prøvd å holde en-metersregelen, hengt med de samme folkene, brukt mye antibac, vasket hender mye og ikke vært i utlandet! Det er veldig teit å dra til utlandet akkurat nå. Vi studenter er kjempeflinke. Noen, i hvert fall. 

Arnfinn, 24

– Det var et godt spørsmål. Jeg føler meg frisk, i hvert fall. Og jeg er flink til å vaske henda. 

Ole, 27

– Jeg vet ikke om jeg egentlig fortjener det, men jeg har prøvd å være flink.

X