Quiz: Klarer du å prioritere riktig under en pandemi?

Du har kanskje fått det med deg allerede, men vi er midt i (eller i begynnelsen av) en pandemi.

Om vi skal klare å minimere permanente skader, dødsfall og en overbelastning av helsevesenet, er vi nødt til å ofre noen av godene vi er vant til å ha.

Om du blir smittet, eller utsetter deg selv for økt smittefare, er det ikke nødvendigvis deg det går ut over, men de svakeste i samfunnet, og de som allerede har ofret mye på felleskapets vegne. Tenk for eksempel på de som ikke kunne være i begravelsen til sine nærmeste og de som måtte dø alene.

Les også: GUIDE: Slik får du følelsen av utlandet i Norge

På den annen side: DET ER JO VARMT I SPANIA OG DET ER DIGG Å VÆRE I SPANIA OG DET ER BILLIG ØL!!!

Vi skjønner at det er en vanskelig vurdering å ta. Her er en quiz for å se om du klarer å prioritere riktig under den største pandemien vi har opplevd siden Spanskesyken.

[viralQuiz id=48]

Ingenting er gratis i livet. Bortsett fra å lese NATT&DAG.

Men det koster penger å lage NATT&DAG. Om du vil støtte journalistikken vår kan du donere 350 kr (eller mer) og få tilsendt vår minimalistiske sorte t-skjorte. Den kan du bruke til de fleste anledninger, for eksempel mens du står i kø på NAV etter å ha tatt en master på HF eller mens du møter noen fra finn.no for å selge verdisakene dine så du får råd til mat.

Den passer kanskje ikke til begravelser eller bryllup, men du tilhører jo generasjonen som hverken gifter seg eller har venner, så det går vel fint.

Velg din størrelse: Samtidig godtar du våre vilkår.
Ønsker du å donere et annet beløp (uten t-skjorte) kan du gjøre det direkte med Vipps. Velg «Send» og tast inn nummeret 586717 eller søk opp NATT&DAG.
X