Quiz: Klarer du å prioritere riktig under en pandemi?

Du har kanskje fått det med deg allerede, men vi er midt i (eller i begynnelsen av) en pandemi. Om vi skal klare å minimere permanente skader, dødsfall og en overbelastning av helsevesenet, er vi nødt til å ofre noen av godene vi er vant til å ha. Om du blir smittet, eller utsetter deg selv for økt smittefare, er det ikke nødvendigvis deg det går ut over, men de svakeste i samfunnet, og de som allerede har ofret mye på felleskapets vegne. Tenk for eksempel på de som ikke kunne være i begravelsen til sine nærmeste og de som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X