NATT&DAGs tips til deg som skal arrangere skogfest

De siste månedene har rastløsheten blant Oslos festglade unge, og ikke fullt så unge, vokst samtidig som smittetallene nesten ikke har gjort det. I rastløsheten lå det et potensial. Den første helgen i august, da ølkranene stengte (igjen), ble det forløst. Det endte i en håndfull streitinger med bluetooth-høyttalere foran ekte høyttalere rundt Paradisbukta på Bygdøy. Det skapte en midlertidig, stor, rød smittesone. Vi skal likevel være forsiktig med å kaste den første sten. Vi har også snublet innom noen skogsfester denne sommeren. Disse var riktignok mye mindre. Folk, til tross for restriksjoner, vil alltid prøve å komme seg unna […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.