Folk med koronasymptomer får ikke testet seg: – Jeg er så uendelig frustrert akkurat nå

Antall koronatilfeller skyter igjen i været, R-tallet er kanskje så høyt som 4, og skip lastet med korona tøffer rundt langs hele norskekysten. I Oslo har smitten igjen spredt seg på hjemmefester, og snart går også skole- og studieåret i gang, med det det innebærer av alkoholmarinerte fadderuker og bli-kjent-opplegg. Samtidig opplever flere at det ikke er bare-bare å få testet seg om man har luftveissymptomer. – Jeg våkna i dag og hadde litt sånn smårusk i halsen. Så jeg tenkte at, faen, da må jeg skrinlegge alle planene mine i dag, ringe fastlegen og prøve å få testet meg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X