Folk med koronasymptomer får ikke testet seg: – Jeg er så uendelig frustrert akkurat nå

Antall koronatilfeller skyter igjen i været, R-tallet er kanskje så høyt som 4, og skip lastet med korona tøffer rundt langs hele norskekysten. I Oslo har smitten igjen spredt seg på hjemmefester, og snart går også skole- og studieåret i gang, med det det innebærer av alkoholmarinerte fadderuker og bli-kjent-opplegg. Samtidig opplever flere at det ikke er bare-bare å få testet seg om man har luftveissymptomer. – Jeg våkna i dag og hadde litt sånn smårusk i halsen. Så jeg tenkte at, faen, da må jeg skrinlegge alle planene mine i dag, ringe fastlegen og prøve å få testet meg […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.