Topp 27 nye selvsagte ledere fra Aftenposten

I fjor la vi merke til at mange av Aftenpostens ledere var påfallende selvsagte, og etter å ha bladd litt i arkivene fikk vi mistanken bekreftet. Vi synes det var ekstra uheldig siden mediene snakker mye om å være uredde og si det som bør sies. Vi lagde derfor en liste over de 29 mest selvsagte og tenkte at nå har de i voksen-media fått litt å tenke på. Vi håpet til og med på en endring. Vi tok feil. Her er 27 nye og selvsagte ledere fra Aftenposten. Les også: Topp 29 selvsagte ledere fra Aftenposten Ja, det er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X