VIDEOPREMIERE: Grime-sjefen J-Zino henger rundt på Grønland

Gatene rundt Kebabhuset og t-banestasjonen har aldri sett bedre ut.

b
a

J-Zino fortsetter å holde liv i den engelskspråklige delen av hiphop-Norge med beinhard grime av høy standard. I 2009 fikk han en gatehit med boom bap-låta «Kald Luft Kald By», og i fjor samlet han en del streams med låta «Drip Drip».

Selv om singelen «Madness» snart er en måned gammel har du ikke fått sett ham rappe den fra en hvit BMW på nattestid før nå.

Simon Lindback (for Future Dove) har vært med på regisiden av prosjektet, og sammen får de Grønland til å se ut som Oslos midtpunkt. Som det jo på mange måter er, spesielt når det kommer til galskap.

Les også: Her er musikken som er Best Akkurat Nå

Se videoen her:

Les også: Videopremiere: J-Zino lager fortsatt den hardeste grimen i Norge

 

Ingenting er gratis i livet. Bortsett fra å lese NATT&DAG.

Men det koster penger å lage NATT&DAG. Om du vil støtte journalistikken vår kan du donere 350 kr (eller mer) og få tilsendt vår minimalistiske sorte t-skjorte. Den kan du bruke til de fleste anledninger, for eksempel mens du står i kø på NAV etter å ha tatt en master på HF eller mens du møter noen fra finn.no for å selge verdisakene dine så du får råd til mat.

Den passer kanskje ikke til begravelser eller bryllup, men du tilhører jo generasjonen som hverken gifter seg eller har venner, så det går vel fint.

Velg din størrelse: Samtidig godtar du våre vilkår.
Ønsker du å donere et annet beløp (uten t-skjorte) kan du gjøre det direkte med Vipps. Velg «Send» og tast inn nummeret 586717 eller søk opp NATT&DAG.
Foto: Marcus Calvert