Foto: Marcus Calvert

VIDEOPREMIERE: Grime-sjefen J-Zino henger rundt på Grønland

J-Zino fortsetter å holde liv i den engelskspråklige delen av hiphop-Norge med beinhard grime av høy standard. I 2009 fikk han en gatehit med boom bap-låta «Kald Luft Kald By», og i fjor samlet han en del streams med låta «Drip Drip». Selv om singelen «Madness» snart er en måned gammel har du ikke fått sett ham rappe den fra en hvit BMW på nattestid før nå. Simon Lindback (for Future Dove) har vært med på regisiden av prosjektet, og sammen får de Grønland til å se ut som Oslos midtpunkt. Som det jo på mange måter er, spesielt når […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X