Foto: Ludvig Furu

Korona-konflikt mellom eiere og ansatte på Karusell

– Det er helt på trynet. De skylder meg nå over 70.000 kr, inkludert feriepenger. Karusell sier jeg skylder dem over 200.000 kroner. Jeg hadde ikke klart å stikke av med så mye penger om jeg hadde prøvd. Kulturbransjen er blant de som hittil har lidd størst økonomisk tap under koronapandemien.  Spesielt event- og utelivsbransjen, da det i noen måneder tidligere i år var ulovlig å samles på utesteder for å snu kalde og høre på musikk. Karusell er bare en av de mange barene som har måttet tenke nytt om den daglige driften. Dette har ført til store konflikter […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X