ANMELDELSE: Den første turen på treningssenteret etter tre måneder i lockdown

Vi hadde helt glemt hvordan det var å trene innendørs.

b
a

Samfunnet? Ja, det åpner opp igjen som aldri før.

Denne uka var det treningssentrenes «tur», noe alle som er på insta allerede har lagt merke til ;) Det er likevel en dag å være takknemlig for, enten du liker å trene eller bare hater å få dårlig samvittighet av å se folk trene i parker.

Men etter å ha vært en tur på gymmen har vi lagt merke til at ting ikke er helt som før. Her er vår vurdering av å trene på treningssenter etter en ufrivillig lang pause.

Les også: Quiz: Ligner du mest på Connell fra «Normal People» eller Adolf Hitler?

Tredemøller som har en til to meter avstand mellom hverandre:

Nå snakker vi! Dette er jo mye bedre. Du slipper å lukte andre folks svette, du trenger ikke å være like redd for å miste balansen og snuble på de som løper ved siden av deg, og avstanden gjør at det minner bittelitt mer om å løpe ute.

Drikke av noen andres vannflaske med et uhell:

Sette tilbake flaska uten at de legger merke til at du drakk av den:

Finne på en overbevisende grunn til at du ikke klarer å løpe 5 km i dag heller:

Hm, så rart! Jeg som var i så god form før! Det må være fordi det er så mye avstand mellom møllene! Føles så uvant. Ja, det er nok derfor.

Gruppetimer med sosial distansering:

I utgangspunktet like deilig som å slippe å sitte ved siden av noen på bussen og på kino, men at det er så få på timen gjør at instruktøren har tid til å gi deg mye mer oppmerksomhet. Det betyr, siden du er i utrolig dårlig form, at du selvfølgelig får mer kjeft. Ikke bra!

Tro at du er like sterk som for tre måneder siden og prøve å løfte like mye, men ikke få det til:

Ikke tørre å si ifra til veldig sterke menn fra Polen om at de ikke overholder smittereglene:

Oisann, jaja, hehe. Øøhh.. Are you…. Øhh… No, never mind! :) Have a good work out, guys! :)

Poste selfie av at du trener:

Bra for brandet ditt å vise at du trener, men det føles anti-klimatisk når du innser at alle andre har gjort det samme. Kanskje du ikke er så unik og spesiell som du først trodde??

Huske hvor mye du hater å trene og hvor lang tid det tar:

Åja, det er jo helt forferdelig å trene. Hvorfor i alle dager har jeg gleda meg så mye til dette?? Det er jo dritvarmt ute også, hva er det jeg driver med?

Slippe å dusje med de andre fordi dusjene er stengt:

Åpenbar fordel så lenge det fremdeles er varmt ute. Det er ingenting som er så ydmykende som å dusje med masse fremmede, som et rart, nakent dyr. Ingen får se tissen min i dag! (Ikke senere heller :/) Vi spaserer heller hjem i våre svette klær, som et verdig og selvstendig (men også svært usikkert) menneske!

[sc name=»donasjonsknapper artikkel hale»]