ANMELDELSE: Den første turen på treningssenteret etter tre måneder i lockdown

Samfunnet? Ja, det åpner opp igjen som aldri før.

Denne uka var det treningssentrenes «tur», noe alle som er på insta allerede har lagt merke til ;) Det er likevel en dag å være takknemlig for, enten du liker å trene eller bare hater å få dårlig samvittighet av å se folk trene i parker.

Men etter å ha vært en tur på gymmen har vi lagt merke til at ting ikke er helt som før. Her er vår vurdering av å trene på treningssenter etter en ufrivillig lang pause.

Les også: Quiz: Ligner du mest på Connell fra «Normal People» eller Adolf Hitler?

Tredemøller som har en til to meter avstand mellom hverandre:

Nå snakker vi! Dette er jo mye bedre. Du slipper å lukte andre folks svette, du trenger ikke å være like redd for å miste balansen og snuble på de som løper ved siden av deg, og avstanden gjør at det minner bittelitt mer om å løpe ute.

Drikke av noen andres vannflaske med et uhell:

Sette tilbake flaska uten at de legger merke til at du drakk av den:

Finne på en overbevisende grunn til at du ikke klarer å løpe 5 km i dag heller:

Hm, så rart! Jeg som var i så god form før! Det må være fordi det er så mye avstand mellom møllene! Føles så uvant. Ja, det er nok derfor.

Gruppetimer med sosial distansering:

I utgangspunktet like deilig som å slippe å sitte ved siden av noen på bussen og på kino, men at det er så få på timen gjør at instruktøren har tid til å gi deg mye mer oppmerksomhet. Det betyr, siden du er i utrolig dårlig form, at du selvfølgelig får mer kjeft. Ikke bra!

Tro at du er like sterk som for tre måneder siden og prøve å løfte like mye, men ikke få det til:

Ikke tørre å si ifra til veldig sterke menn fra Polen om at de ikke overholder smittereglene:

Oisann, jaja, hehe. Øøhh.. Are you…. Øhh… No, never mind! :) Have a good work out, guys! :)

Poste selfie av at du trener:

Bra for brandet ditt å vise at du trener, men det føles anti-klimatisk når du innser at alle andre har gjort det samme. Kanskje du ikke er så unik og spesiell som du først trodde??

Huske hvor mye du hater å trene og hvor lang tid det tar:

Åja, det er jo helt forferdelig å trene. Hvorfor i alle dager har jeg gleda meg så mye til dette?? Det er jo dritvarmt ute også, hva er det jeg driver med?

Slippe å dusje med de andre fordi dusjene er stengt:

Åpenbar fordel så lenge det fremdeles er varmt ute. Det er ingenting som er så ydmykende som å dusje med masse fremmede, som et rart, nakent dyr. Ingen får se tissen min i dag! (Ikke senere heller :/) Vi spaserer heller hjem i våre svette klær, som et verdig og selvstendig (men også svært usikkert) menneske!

Ingenting er gratis i livet. Bortsett fra å lese NATT&DAG.

Men det koster penger å lage NATT&DAG. Om du vil støtte journalistikken vår kan du donere 350 kr (eller mer) og få tilsendt vår minimalistiske sorte t-skjorte. Den kan du bruke til de fleste anledninger, for eksempel mens du står i kø på NAV etter å ha tatt en master på HF eller mens du møter noen fra finn.no for å selge verdisakene dine så du får råd til mat.

Den passer kanskje ikke til begravelser eller bryllup, men du tilhører jo generasjonen som hverken gifter seg eller har venner, så det går vel fint.

Velg din størrelse: Samtidig godtar du våre vilkår.
Ønsker du å donere et annet beløp (uten t-skjorte) kan du gjøre det direkte med Vipps. Velg «Send» og tast inn nummeret 586717 eller søk opp NATT&DAG.
X