Søndag Summarum: frysningsjournalistikk fra VG, dildoer med Harm & Hegseth og pølseselgere

Ny uke, nye muligheter for at offentlige sammenbrudd kan få utfolde seg fritt foran øynene til Norges befolkning. Her er det beste og verste fra uka som gikk, i landet vi elsker så utrolig høyt. Les også: Hahaha, god helg! Her er 9 intense bilder av Lindmo som ler Ukas hjerneslagDet var da Hanne Skartveit klinket til med en kommentar der hun forsøkte å oppsummere den moderne verdenshistorien med VG som dreiepunkt i én og samme tekst, at Søndag Summarum skjønte at DER... Der var Norsk Offentlighets-uka offisielt i gang. I likhet med uka, innledes også kommentaren med et grovt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X