Søndag Summarum: frysningsjournalistikk fra VG, dildoer med Harm & Hegseth og pølseselgere

Ny uke, nye muligheter for at offentlige sammenbrudd kan få utfolde seg fritt foran øynene til Norges befolkning. Her er det beste og verste fra uka som gikk, i landet vi elsker så utrolig høyt. Les også: Hahaha, god helg! Her er 9 intense bilder av Lindmo som ler Ukas hjerneslagDet var da Hanne Skartveit klinket til med en kommentar der hun forsøkte å oppsummere den moderne verdenshistorien med VG som dreiepunkt i én og samme tekst, at Søndag Summarum skjønte at DER… Der var Norsk Offentlighets-uka offisielt i gang. I likhet med uka, innledes også kommentaren med et grovt […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.