Søndag Summarum: Sjeleknuste journalister, Aftenposten mener ting, Triana Iglesias og sommervikar-lingo

At Triana Iglesias har hatt sex og at en gatekatt er død er kanskje ikke det mest oppsiktsvekkende VG kunne rapportert om, men når man i samme åndedrag blir minnet på om at livet rommer både død og fødsel (eller kanskje til og med reinkarnasjon?), er det lett å tenke at man er en del av noe større. Og det er vi jo. Nemlig norsk offentlighet. Her er de viktigste og riktigste sakene fra uka som endelig er over! Ukas sårede journalist Jo, noen ganger ... noen ytterst fååååååå ganger ... hjelper det faktisk å holde kjeft. Spesielt når du […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X