«Skal dere gå allerede?» er en uskyldsren 2006-tidskapsel

2006. George Bush holder på i Irak, Stoltenberg holder på i Norge, Youtube er helt nytt og Reprise rørte ved hjerterota til ambisiøse, påtroppende kulturmenn. Det virker som noe skjedde i går, og at annet skjedde for halv mannsalder siden. I SKAL DERE gå allerede? føles 2006 ufattelig fjernt. Gjennom det gamle Sony PD150-digitalkameraet får vi se Grønland, Urtehagen, Middelalderparken og Oslo-bakgårder i så kornete kvalitet at bildene nesten smuldrer opp. I noen av scenene er lyset så ubeleilig at frameraten sliter med å holde følge med lyden, og gjør fortiden tåkete og formbar. Nesten som våre egne minner. Men […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X