«Skal dere gå allerede?» er en uskyldsren 2006-tidskapsel

2006. George Bush holder på i Irak, Stoltenberg holder på i Norge, Youtube er helt nytt og Reprise rørte ved hjerterota til ambisiøse, påtroppende kulturmenn. Det virker som noe skjedde i går, og at annet skjedde for halv mannsalder siden. I SKAL DERE gå allerede? føles 2006 ufattelig fjernt. Gjennom det gamle Sony PD150-digitalkameraet får vi se Grønland, Urtehagen, Middelalderparken og Oslo-bakgårder i så kornete kvalitet at bildene nesten smuldrer opp. I noen av scenene er lyset så ubeleilig at frameraten sliter med å holde følge med lyden, og gjør fortiden tåkete og formbar. Nesten som våre egne minner. Men […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.