Akkurat denne musikken er Best Akkurat Nå

Det er FREDAG, folk DEMONSTRERER og vi har funnet NY MUSIKK og lagt det i en SPILLELISTE. Vi plukker som vanlig ut den beste musikken fra uka som har vært, og legger dem inn i Best Akkurat Nå-spillelista vår. Følg den og les om låtene under! https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=_JApRvcZRla7KyKo8nspBg Mall Girl - My Sweet Mall Girl https://open.spotify.com/track/4B7ErRL8PvvKNO1rY60rrV?si=uzVpHNXhTJGEM0_bRTIJmg En sjelden gang i året drypper det en singel fra Mall Girl ned i feeden din, og det kjennes mer og mer som en liten begivenhet. «My Sweet Mall Girl» er rundere i kantene enn de forrige, men likefullt en stødig låt med sterke melodilinjer, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X