Akkurat denne musikken er Best Akkurat Nå

Artister som Mall Girl, Ane Brun, Biosphere, MG, Spunsugar og André Bratten har laget den beste musikken denne uka.

b
a

Det er FREDAG, folk DEMONSTRERER og vi har funnet NY MUSIKK og lagt det i en SPILLELISTE.

Vi plukker som vanlig ut den beste musikken fra uka som har vært, og legger dem inn i Best Akkurat Nå-spillelista vår.

Følg den og les om låtene under!

Mall Girl – My Sweet Mall Girl

En sjelden gang i året drypper det en singel fra Mall Girl ned i feeden din, og det kjennes mer og mer som en liten begivenhet. «My Sweet Mall Girl» er rundere i kantene enn de forrige, men likefullt en stødig låt med sterke melodilinjer, minneverdige gitarfraser og friske klanger.

Les også: Slik får du følelsen av uteliv i din egen leilighet

Ane Brun – Honey

Hva ville du gjort om du kunne vekslet noen ord med den 18 år gamle utgaven av deg selv? Noen hadde kanskje spyttet dem i trynet og bedt dem om å ta seg sammen så man hadde kommet inn på det jævla psykologistudiet så man slipper å søle bort et år av livet på å jobbe i den lokale matbutikken mens alle andre rundt deg starter på livet sitt. Andre, som Ane Brun, har et mer tilgivende og moderlig forhold til sitt tidligere jeg. Kanskje låta kan hjelpe deg med å tilgi ditt nåværende jeg? Hvem vet.

Biosphere – Windscale Piles

Dropsonde fra 2006, en av Biospheres mange vakre ambient-album, er utgitt på nytt med syv, uutgitte spor. «Windscale Piles» drives av en interessant tekstur på repetisjon – en kakafoni av metallisk og organisk materiale som kan få hvem som helst til å ville gi diskografien et nytt gjenhør.

[sc name=»donasjonsknapper artikkel hale»]