Foto: Faksimilie, NRK

Hahaha, god helg! Her er 9 intense bilder av Lindmo som ler

Når du ser på Lindmo en fredagskveld er du garantert minst én ting, haha: goooood stemning! Haha! Og den fremste leverandøren og tilretteleggeren for den gode stemningen? Jo, hahaha, det er Anne Lindmo! Hahaha! Vi skulle alle ønske vi var gjest hos Lindmo, eller var Lindmo selv, men det nest beste er å starte helga med den nesten, hahaha, maniske Lindmo-energien du får fra disse bildene av vår favorittprogramleder som ler. God helg, hahahaha! Les også: Her er funksjonene Ps5 må ha Faksimile: ErlendRopstad.no / Foto:Julia Naglestad «Haha!!» «Haahaha!» «Aaaaaahhhhhhaha!!» «AAAAAAaa» * trekker pusten* «AAAAAAHHHH!!» «HAAAAAAHAAAAAAAH!!» MUNTER!! PASSIAR!!!! «AAAAAAAAHHHH!!!» AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.