Foto: Faksimilie, NRK

Hahaha, god helg! Her er 9 intense bilder av Lindmo som ler

Når du ser på Lindmo en fredagskveld er du garantert minst én ting, haha: goooood stemning! Haha! Og den fremste leverandøren og tilretteleggeren for den gode stemningen? Jo, hahaha, det er Anne Lindmo! Hahaha! Vi skulle alle ønske vi var gjest hos Lindmo, eller var Lindmo selv, men det nest beste er å starte helga med den nesten, hahaha, maniske Lindmo-energien du får fra disse bildene av vår favorittprogramleder som ler. God helg, hahahaha! Les også: Her er funksjonene Ps5 må ha Faksimile: ErlendRopstad.no / Foto:Julia Naglestad «Haha!!» «Haahaha!» «Aaaaaahhhhhhaha!!» «AAAAAAaa» * trekker pusten* «AAAAAAHHHH!!» «HAAAAAAHAAAAAAAH!!» MUNTER!! PASSIAR!!!! «AAAAAAAAHHHH!!!» AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X