Eric Andres nye Netflix-special er så dårlig at det virker som om det er med vilje

Siden debuten i 2012 har det marerittaktige og surrealistiske talkshowet The Eric Andre Show vært kanskje det morsomste man kan se på internett. HVERT PROGRAM ÅPNER med at Andre ødelegger hele settet (og nesten seg selv) før de tydelig ukomfortable gjestene utsettes for ting som at programlederen banker opp nakne menn eller at intervjuet avbrytes en av hane som også er lege (Doc Chicken, Doc Chicken). I tillegg er programmets skjult kamera-segmenter så annerledes og grenseoverskridende at det for første gang siden britiske Trigger Happy TV er gøy å se folk i det offentlige rom bli lurt. Mange talentfulle komikere […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.