Her er de beste listene på Wikipedia

Er du en av dem som er avhengig av å sortere ting i kategorier og sette dem etter hverandre i en vertikal ordning? Da kan lister være noe for deg. De fleste lister er kjedelige. De vanligste listene inneholder gjerne matvarer, stortingsrepresentanter eller ting du gruer deg til å gjøre. Her er derimot en liste over de beste listene som finnes på Wikipedia. God lesning! List of shoe-throwing incidents List of fictional marsupials List of largest monoliths List of ancient dishes List of sexually active popes Foto: Véronique PAGNIER (CC BY-SA 3.0)  Les også: Her er funksjonene PS5 må ha […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X