Tuut-tuut: Her kommer musikken som er Best Akkurat Nå

Like sikkert som fredagens presise inntog på ukas perrong er musikknorges (og -verdens) produksjon av ny og bra musikk. Hva er verdt å sjekke ut? Og hvorfor? VEL ... Følg spillelista og les om låtene for å få svaret! SE OGSÅ: VIDEO: Kapteinen ble lurt av en 12 år gammel hønsesvindler Kiddo Kæsh, Oky - Binnis Kiddo Kæsh er mannen som overtalte Isah til å drive med musikk, og det burde være bevis nok for at Stavanger-rapperen både har en estetisk sensibilitet og et godt musikalsk øre. Litt overraskende derfor, at karrieren ikke skjøt fart i samme tempo som flere […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X