Musikkredaksjonen anbefaler: Best Akkurat Nå

Når voksne mennesker er veldig, veldig glade i ny og god musikk ... så hender det at de samler den i en spilleliste som oppdateres hver fredag. Følg NATT&DAGs liste her: Her er ukas beste låter: Shoreline Mafia, Lil Yachty - Ride Out https://open.spotify.com/track/2UW0DydwrEOUSAbxbFQR61?si=50NVd_yuQqyhBDzJjiTj3A Til vanlig lager Shoreline Mafia tung og sløv LA-rap ala Drakeo the Ruler, og Lil Yachty – som slapp tapen Lil Boat 3 i dag – lager sur syngerap som ikke har føltes relevant på minst et par år. MEN! Når de slår seg sammen, som de gjør på «Ride Out», høres det ut som ... Chief Keef! […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X