Rapperen Einár angivelig kidnappet – dette sier han selv

Mandag spredte eksplisitte bilder av det som ser ut til å være den svenske rapperen Einár  seg i sosiale medier. På bildene ligger rapperen, som er blant Sveriges aller største artister uansett sjanger, blodig på gulvet. På noen bilder er han delvis avkledd, på andre har han kvinneundertøy på seg. Bildene skal stamme fra midten av april. Einár er nå trygg. Sent i går kveld uttalte artisten seg via sin Instagramprofil: «Alle kan bli kidnappet, alle kan bli slått, men det går bra, jeg er i live, og ingen kan gjøre det jeg gjør, så jeg kommer til å fortsette […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.