Rapperen Einár angivelig kidnappet – dette sier han selv

Mandag spredte eksplisitte bilder av det som ser ut til å være den svenske rapperen Einár  seg i sosiale medier. På bildene ligger rapperen, som er blant Sveriges aller største artister uansett sjanger, blodig på gulvet. På noen bilder er han delvis avkledd, på andre har han kvinneundertøy på seg. Bildene skal stamme fra midten av april. Einár er nå trygg.

Sent i går kveld uttalte artisten seg via sin Instagramprofil:

«Alle kan bli kidnappet, alle kan bli slått, men det går bra, jeg er i live, og ingen kan gjøre det jeg gjør, så jeg kommer til å fortsette så lenge jeg står på beina.»

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Album ute 15onde maj Tack alla fans som skriver uppskattas. 💯💯❤️

Et innlegg delt av NS1🌍 (@ns1einar)

LES OGSÅ: Rap-stjernen Einár: – Det er bare å få folk til å trykke på play

Ifølge den svenske avisen Expressen har politiet startet etterforskning av en mulig kidnapping. Angivelig skal han ha blitt bortført av rundt 15 maskerte menn, som både truet med pistol, rispet ham med kniv og stjal Rolex-klokka og smykkene hans. Samme dag skal svensk politi ha gjennomført en kontroll på en bil, der Einár satt sammen med medlemmer av et kjent kriminelt nettverk.

Rap-artisten selv ønsker ikke å samarbeide med politiet. Ifølge Expressens kilder hevder han at det bare er snakk om et PR-stunt for å booste populariteten. 

LES OGSÅ: BILDESERIE: Sveriges kjedeligste konsulentsko

Fra før av har Einár over 1 millioner månedlige lyttere på Spotify, og et totalt antall streams som er i hundremillionersklassen. I tillegg har han en rekke 1.plasser på den svenske topplista.

I 2018 ble en kompis av Einár skutt og drept. Livet i den svenske förorten har vært et gjennomgangstema i musikken hans.

Ingenting er gratis i livet. Bortsett fra å lese NATT&DAG.

Men det koster penger å lage NATT&DAG. Om du vil støtte journalistikken vår kan du donere 350 kr (eller mer) og få tilsendt vår minimalistiske sorte t-skjorte. Den kan du bruke til de fleste anledninger, for eksempel mens du står i kø på NAV etter å ha tatt en master på HF eller mens du møter noen fra finn.no for å selge verdisakene dine så du får råd til mat.

Den passer kanskje ikke til begravelser eller bryllup, men du tilhører jo generasjonen som hverken gifter seg eller har venner, så det går vel fint.

Velg din størrelse: Samtidig godtar du våre vilkår.
Ønsker du å donere et annet beløp (uten t-skjorte) kan du gjøre det direkte med Vipps. Velg «Send» og tast inn nummeret 586717 eller søk opp NATT&DAG.
X