Quiz: Bør du ha angst for i går?

Det er fort gjort at man mister litt kontrollen når det er 17. mai. Man begynner tidlig med alkoholen, og du har jo aldri vært vond å be i gode venners dag. Også er du jo så glad i landet ditt! Men i år var det, som du kanskje har fått med deg, litt annerledes.

Korona har ført til enda flere grunner til å ha angst enn man vanligvis ville hatt etter en 17. mai. Blir man full er det for eksempel fort gjort å glemme smittevernsreglene, og det kan potensielt få store konsekvenser.

Men du da, bør DU ha angst for det som skjedde i går? Ta quizzen og finn ut av det her! 

Les også: Smil & Gift møter Une Bastholm

[viralQuiz id=46]

Ingenting er gratis i livet. Bortsett fra å lese NATT&DAG.

Men det koster penger å lage NATT&DAG. Om du vil støtte journalistikken vår kan du donere 350 kr (eller mer) og få tilsendt vår minimalistiske sorte t-skjorte. Den kan du bruke til de fleste anledninger, for eksempel mens du står i kø på NAV etter å ha tatt en master på HF eller mens du møter noen fra finn.no for å selge verdisakene dine så du får råd til mat.

Den passer kanskje ikke til begravelser eller bryllup, men du tilhører jo generasjonen som hverken gifter seg eller har venner, så det går vel fint.

Velg din størrelse: Samtidig godtar du våre vilkår.
Ønsker du å donere et annet beløp (uten t-skjorte) kan du gjøre det direkte med Vipps. Velg «Send» og tast inn nummeret 586717 eller søk opp NATT&DAG.
X