SPACE FORCE

«Space Force» har en ny, men ikke spesielt god take på Trump

Det er ikke bare pressen og hans politiske motstandere som sliter med å finne ut hvordan man forholder seg til Donald Trump. Komikere og humor-seriers første (og for veldig mange, eneste) instinkt var lenge å kun fokusere på utseendet og væremåten til verdens mektigste mann. Nå er det heldigvis endringer å spore, også i noe så tradisjonelt som amerikanske sitcoms. Måten Greg Daniels (skaper av bla. amerikanske The Office og Parks and Recreation) og Steve Carells nye arbeidsplass-komedie tar for seg Trump er forfriskende. Her er det nemlig ikke det at USAs president er oransje som er poenget, men de […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.