Hasjtørke: Dealere tilbyr potensielt skadelige vapepenner

– Fredag forrige uke hadde jeg sykt lyst å få tak i cannabis. Jeg kontaktet sikkert 70-75 stykker, enten på Snapchat, via Wickr eller med andre metoder. Men da var virkelig hele Trondheim tomt. «Thea» er i 20-årene og har opplevd de siste ukenes utvikling på nært hold. Skjerpet grensekontroll har blitt innført over hele Europa, noe som vanskeliggjør doptransport gjennom landene. I Norge har cannabismarkedet nesten tørket opp. Det har ført til både prisgalopp og tilfeller av falsk hasj. I tillegg er det flere dealere som før tilbød hasj og marihuana som nå selger vapepenner med THC-olje, det forteller […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X