Vaner som må endres permanent etter korona

Koronakrisen har forandret hverdagen vår radikalt. Ikke bare gjør vi ting vi aldri har gjort før, vi har også sluttet med mange av våre mest etablerte vaner, som å møte andre mennesker, ta bussen og dra på byen. Når vi en gang skal åpne opp samfunnet igjen, betyr det imidlertid ikke at vi må gå tilbake til livet som det var før covid. Her er vanene som bør endres permanent når alt dette er over. Les også: Hasjtørke: Dealere tilbyr potensielt skadelige vapepenner Dusjing er unødvendig Hva er egentlig poenget med å dusje? Man blir jo bare tørr, kald og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X