Søndag summarum: Roboter, kulturell appropriering, anglisismer, penismåling og Gucci Mane

– Han er oppstanden. – Ja, han er sannelig oppstanden! Den norske påskehilsenen er på noe god dag, mann, økseskaft-shit, ass. Med andre ord, ikke heeeeelt ulikt et visst nissebjergs medieoffentlighet. Norge/Noreg/Norway! Hoho! Her er ukas viktigste og riktigste saker. Ukas psykiske problem Skjermbilde: Godt.no SARS-CoV-2 spredte seg fra flaggermus til skjelldyr til mennesker – først i Wuhan, så i resten av verden. Nå har det nye koronaviruset også spredt seg fra menneskene til matskribentene. Og det har gjort dem fullstendig klin gærne. Ukas reklame Sukk. LES OGSÅ: Vi anmelder alt man gjør i karantene Ukas kulturelle appropriering Skjermdump: BT.no […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X