Søndag summarum: Roboter, kulturell appropriering, anglisismer, penismåling og Gucci Mane

– Han er oppstanden. – Ja, han er sannelig oppstanden! Den norske påskehilsenen er på noe god dag, mann, økseskaft-shit, ass. Med andre ord, ikke heeeeelt ulikt et visst nissebjergs medieoffentlighet. Norge/Noreg/Norway! Hoho! Her er ukas viktigste og riktigste saker. Ukas psykiske problem Skjermbilde: Godt.no SARS-CoV-2 spredte seg fra flaggermus til skjelldyr til mennesker – først i Wuhan, så i resten av verden. Nå har det nye koronaviruset også spredt seg fra menneskene til matskribentene. Og det har gjort dem fullstendig klin gærne. Ukas reklame Sukk. LES OGSÅ: Vi anmelder alt man gjør i karantene Ukas kulturelle appropriering Skjermdump: BT.no […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.