Foto: Stephen Butkus

Smil & Gift møter Sophie Elise

Fra arkivet: Vi møtte en 17 år gammel Sophie Elise i 2012, da hun allerede var en av landets mest kjente bloggere.  [1] Hvorfor insisterer bloggere alltid på at ingen av leserne «egentlig» kjenner dem, selv om de har oppkalt bloggen etter seg selv og blogger om livet sitt hver dag? Hva er det man blir kjent med da? – Jeg tror man blir kjent med den overfladiske delen av personen. [6] I utgangspunktet kan man skrive om hva som helst på en blogg, hvorfor blogger jenter likevel om akkurat de samme tingene? 50 nyanser av hairextensions, solpudder og den […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X