NATT&DAG x nstrumental kjører i gang med en ny uke strømmekonserter

Det er en tid for alt, og nå er det tid for strømmekonserter. I forrige uke strømmet vi Jouska, B-Boy Myhre og Carmen Villain, mens dere stod hjemme og lagde hjemmelaget pasta, klippet deres eget hår eller sendte melding til eksen.

Ny uke, nye konserter. Vi i NATT&DAG har igjen plukket ut en håndfull av våre favorittartister, og invitert dem til å spille for dere. Vi samarbeider med nstrumental og er på lufta fra torsdag 9.- til lørdag 11. april. Konsertene strømmes fortsatt fra Blå.

Nstrumental er en non-profit konsert- og dokumentarserie som løfter frem spennende, norske talenter. Prosjektet er et samarbeid mellom design- og kommunikasjonsbyrået ANTI og musikkbyrået Ohlogy.

Norsk Tipping er de som gjør dette mulig. Til tross for rørende mengder donasjoner til samtlige artister som har streamet de siste par ukene vil vi at noen andre enn publikum skal kunne finansiere alle som er med på å gjøre gode konsertopplevelser gode. De betaler artist, lyd, lys og teknikk. Produksjonen går i null.

Derfor kan du se på oss, uten å donere, og uten å føle dårlig samvittighet for at du ikke donerer.

Oslos beste shoegaze-band, FOAMMM, setter i gang andre uke med drømmende godbiter fra deres svært solide, selvtitulerte debutalbum fra i fjor. På fredag fortsetter singelaktuelle Jimi Somewhere med desto mer lettflytende indie-perler. Lørdagen blir en mer alvorstung en, der Porto Geese leverer materiale fra deres knallgode, støyete og forførende debut-EP som kom tidligere i år.

Følg med på kanalene til NATT&DAG og nstrumental for oppdateringer om kommende konserter!

Les også: Tidens ånd: «Den Nye Virkeligheten», peak pasta, hjemmetrening og alenedrikking :-(

Norsk Tipping gir drømmen en sjanse og ønsker å bidra til å holde både små og store kulturaktører i gang.

X