Uncut Gems

Nå kan diamant-Furbyen fra «Uncut Gems» bli din

Produksjonsselskapet A24 har stått bak noen av de beste film-utgivelsene de siste årene, og dermed gitt oss masse å kose oss med i selv-isolasjon. Nå har de bestemt seg for å hjelpe litt til. Selskapet auksjonerer nemlig bort rekvisitter, kostymer og annet ustyr fra HBO-serien Euphoria, filmene Midsommar, Hereditary, Mid90s, Eight Grade, The Lighthouse og Uncut Gems. Les også: «Uncut Gems» er et eneste langt adrenalinrush Inntektene går til sykehus, matsentraler og andre institusjoner i New York som hjelper til i kampen mot koronaviruset. Det er med andre ord ingen grunn til å ikke by litt ekstra. Det er vanskelig […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.