Nå kan diamant-Furbyen fra «Uncut Gems» bli din

Produksjonsselskapet A24 auksjonerer bort ting fra sine mest kjente filmer til inntekt for kampen mot korona.

b
a

Produksjonsselskapet A24 har stått bak noen av de beste film-utgivelsene de siste årene, og dermed gitt oss masse å kose oss med i selv-isolasjon. Nå har de bestemt seg for å hjelpe litt til. Selskapet auksjonerer nemlig bort rekvisitter, kostymer og annet ustyr fra HBO-serien Euphoria, filmene Midsommar, Hereditary, Mid90s, Eight Grade, The Lighthouse og Uncut Gems.

Les også: «Uncut Gems» er et eneste langt adrenalinrush

Inntektene går til sykehus, matsentraler og andre institusjoner i New York som hjelper til i kampen mot koronaviruset. Det er med andre ord ingen grunn til å ikke by litt ekstra.

Det er vanskelig å se for seg at det er noe som vil tjene inn mer penger enn en diamant-Furby fra Uncut Gems, men du har mye annet å velge mellom. Du kan for eksempel by på en Kevin Garnett-drakt, den sexy havfruen fra The Lighthouse (som kan bli nyttig når du er hjemme alene), blomsterkjolen fra Midsommar eller skateboardet til Stevie fra Mid90s.

Noen av tingene du kan kjøpe fra «Uncut Gems».

Auksjonene hvor det selges ting fra Uncut Gems, The Lighthouse og Midsommar starter senere i april og i mai, men du kan sikre deg ting fra resten av A24s katalog allerede nå. Det gjør du her.

Lykke til!

Ingenting er gratis i livet. Bortsett fra å lese NATT&DAG.

Men det koster penger å lage NATT&DAG. Om du vil støtte journalistikken vår kan du donere 350 kr (eller mer) og få tilsendt vår minimalistiske sorte t-skjorte. Den kan du bruke til de fleste anledninger, for eksempel mens du står i kø på NAV etter å ha tatt en master på HF eller mens du møter noen fra finn.no for å selge verdisakene dine så du får råd til mat.

Den passer kanskje ikke til begravelser eller bryllup, men du tilhører jo generasjonen som hverken gifter seg eller har venner, så det går vel fint.

Velg din størrelse: Samtidig godtar du våre vilkår.
Ønsker du å donere et annet beløp (uten t-skjorte) kan du gjøre det direkte med Vipps. Velg «Send» og tast inn nummeret 586717 eller søk opp NATT&DAG.