Uncut Gems

Nå kan diamant-Furbyen fra «Uncut Gems» bli din

Produksjonsselskapet A24 har stått bak noen av de beste film-utgivelsene de siste årene, og dermed gitt oss masse å kose oss med i selv-isolasjon. Nå har de bestemt seg for å hjelpe litt til. Selskapet auksjonerer nemlig bort rekvisitter, kostymer og annet ustyr fra HBO-serien Euphoria, filmene Midsommar, Hereditary, Mid90s, Eight Grade, The Lighthouse og Uncut Gems. Les også: «Uncut Gems» er et eneste langt adrenalinrush Inntektene går til sykehus, matsentraler og andre institusjoner i New York som hjelper til i kampen mot koronaviruset. Det er med andre ord ingen grunn til å ikke by litt ekstra. Det er vanskelig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X