Det er lite ydmykhet å spore i Louis C.K.s comeback

PÅ SØNDAG slapp Louis C.K. nokså uventet den en time lange standup-opptredenen Sincerly Louis C.K. på sin egen hjemmeside. C.K. har de siste årene gitt ut nye standups med helt nytt materiale nesten årlig, men etter «2017» fra samme år, har det vært stille. Dette er selvfølgelig på grunn av avsløringen om at C.K. gjennom flere år skal ha seksuelt trakassert flere kvinner i humor-miljøet ved å onanere foran dem. Noe han etter en flere benektelser og en omfattende New York Times-sak innrømmet og beklaget. MATERIALET I Sincerly Louis C.K. er hentet fra comeback-turnéen han i det stille har gjennomført […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X