Har korona gjort det hyggeligere å game med fremmede?

Vanligvis har man ikke veldig hyggelige samtaler over meldingsfunksjonen på Playstation Network. De man spiller mot er motstandere som skal overvinnes, ikke potensielle venner. Når meldingene først ruller inn fra fremmede er det gjerne fra folk som føler at du var heldig og som vil få ut aggresjon. Får man en sur melding fordi man har vunnet en digital fotballkamp er det lett å selv bli sur. Og så har man det gående. For eksempel da jeg fikk følgende melding etter å ha vunnet fortjent og jeg ville at personen skulle få dårlig samvittighet: Jeg må innrømme at jeg selv […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X