Guide: Tangen-sakens mange personligheter

I slutten av mars ble det offentliggjort at det var hedgefondforvalteren Nicolai Tangen som skulle fylle de store skoene til Yngve Slyngstad som sjef for vår felles arv, oljefondet. Nyheten kom mens vi andre var opptatt med å håndtere vårt livs største krise – buhu, hjemmekontor på et tidspunkt i historien hvor internett finnes :( ...  – og fikk dermed ikke veldig mye oppmerksomhet innimellom alle sakene om koronahåndteringen til Frosta kommune, virale videoer av hvordan det italienske folk (ikke) taklet å holde seg hjemme samt screenshot-saker om reality-programmer spilt inn før flaggermus-viruset. Vel, det var frem til VG avslørte […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.