Guide: Tangen-sakens mange personligheter

I slutten av mars ble det offentliggjort at det var hedgefondforvalteren Nicolai Tangen som skulle fylle de store skoene til Yngve Slyngstad som sjef for vår felles arv, oljefondet. Nyheten kom mens vi andre var opptatt med å håndtere vårt livs største krise – buhu, hjemmekontor på et tidspunkt i historien hvor internett finnes :( ...  – og fikk dermed ikke veldig mye oppmerksomhet innimellom alle sakene om koronahåndteringen til Frosta kommune, virale videoer av hvordan det italienske folk (ikke) taklet å holde seg hjemme samt screenshot-saker om reality-programmer spilt inn før flaggermus-viruset. Vel, det var frem til VG avslørte […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X