ANMELDELSE: En kulminasjon av alt som har skjedd siden 2013

ER DU CIRKA på min alder representerer året 2009 absolutt ingenting. Jeg var midtveis i ungdomsskolen, og livet stod på mange måter stille. Det var en sånn periode av livet der man på en måte er klar for … et eller annet udefinerbart. Men når man går på ungdomsskolen skjer det aldri noe, verken av konkret eller udefinerbar karakter. Det er i sånne perioder av livet man er mest mottakelig for kunst, kultur og Jonas V. Jeg lasta ned bergensprodusent Hkons mixtape Straight Outta F.Y. 3,5 og det gikk et lys opp for meg. På «Uh huh» rapper han: «Yess, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X