ANMELDELSE: En kulminasjon av alt som har skjedd siden 2013

ER DU CIRKA på min alder representerer året 2009 absolutt ingenting. Jeg var midtveis i ungdomsskolen, og livet stod på mange måter stille. Det var en sånn periode av livet der man på en måte er klar for … et eller annet udefinerbart. Men når man går på ungdomsskolen skjer det aldri noe, verken av konkret eller udefinerbar karakter. Det er i sånne perioder av livet man er mest mottakelig for kunst, kultur og Jonas V. Jeg lasta ned bergensprodusent Hkons mixtape Straight Outta F.Y. 3,5 og det gikk et lys opp for meg. På «Uh huh» rapper han: «Yess, […]

Du må være abonnent for å lese saken

Allerede abonnent? Logg inn med Vipps.

Ikke abonnent? Med NATT&DAG-abo får du tilgang til alle våre saker, men også hyggelige priser på alle våre fester, konserter på Parkteatret, filmvisninger på Vega og mye mer.

Du kommer til å spare penger om du liker å leve livet.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til NATT&DAGs personvernerklæring.