Vi anmelder alt man gjør i karantene

Hva bør man prioritere når man sitter alene med koronaviruset? Vi har svaret.

b
a

Det alle gjør for tiden er å holde seg helt hjemme så man ikke smitter andre med COVID-19. Men er det noe gøy, da? Vi har anmeldt det man gjør når man sitter alene hjemme.

Les også: Alt du trenger å vite om sex og rimming under korona-krisen

Tenke

I utgangspunktet er dette ofte stimulerende til å begynne med. Man tenker at denne krisen kommer til å gå over etter hvert og at man er heldig som bor i Norge. Men så begynner realiteten å demre for deg. Man begynner å tenke på hva som er galt med sin egen kropp, man tenker på alt man har gjort galt og man tenker at ting ikke er så bra, likevel.

Vaske henda

Endelig har vi fått et slags felles ritual vi kan samles rundt her i Norge som ikke har med gullrekka og taco å gjøre, nemlig grundig håndvask! 

Det har aldri vært lettere å være en hverdagshelt fra badet som det som det er nå! Alt du må gjøre er å holde deg hjemme og vaske hendene. Jeg føler mestring og felleskap når jeg vasker hendene mine. Jeg er en del av den norske dugnaden når jeg vasker hendene mine. Jeg beskytter meg selv og andre i mitt lokalmiljø.

Jeg er norsk, jeg er europeer jeg er verdensborger og jeg vasker hendene mine i 20 sekunder. Jeg har vasket hendene mine så mye at jeg har har begynt å få sår, og jeg elsker det.

Onanere

Hadde høye forventninger, men hva i alle dager er dette for noe dritt?? Kommer ikke til å gjøre dette igjen. Veldig skuffet, sint og ikke minst, flau!

Gråte

Å være mye alene gjør også at man har mye tid til å føle på ting, og når man føler litt på hvordan man egentlig har det, ja da er det lett å miste kontrollen og gråte! Det kan være litt vondt i begynnelsen, men når man først slipper taket føles det veldig godt. Som så mye annet her i livet. 

Game

Åh, trykke på knapper også skjer det noe på skjermen? Ikke feil! Hadde bare livet vært like enkelt. Trykk x for å føle glede, trykk firkant for å gjenoppta kontakten med venner… Ja, det er kanskje vanskelig å leve i det digitale New Austin, men det er ikke så lett å leve i det analoge Norge heller!

Videochatte

I Infinite Jest skriver David Foster Wallace om hvordan en videotelefon-boble sprekker fordi alle etterhvert begynner å innse at de du vanligvis snakker med på telefon ikke hører konsentrert på hva du sier, men isteden sitter å gjør alt mulig annet. Det er nøyaktig det jeg innser når jeg videochatter med folk nå. De fleste er opptatt av hvordan de selv ser ut eller ser på mobilen. 

Er videosamtaler en fullverdig erstatning for å møtes på ekte? Nei, men det er fantastisk å kunne skru av samtalen når man vil, og ekstra bonus for at man ikke trenger å ha på seg deodorant når man «møter» mennesker. 

Det eneste som trekker ned er at når kameraet er skrudd av kommer de mørke tankene tilbake, men det blir kanskje feil å gi videochatting i seg selv skylden for det? 

Drikke alene

De første timene:

De siste timene:

Lese nyheter om koronaviruset

Ikke bra. Jeg begynner å bli sliten og fortvilet. Tenk at vi ikke visste hva koronaviruset var før!

Les også: Ting som ikke hjelper under en pandemi