Ting som ikke hjelper under en pandemi

Du har kanskje fått med deg noe som heter (myser og leser høyt fra en lapp) koronavirus? Det er mange måter å reagere når vi opplever en av de største pandemiene verden har sett på 100 år. Noen av dem er nyttige, andre er ikke nyttige. Vi har samlet sammen noen eksempler på ting som ikke hjelper så fryktelig mye akkurat nå.  Les også: Quiz: Hvor mye kan du om isolasjon? Kjendiser synger «Imagine» La oss starte med det mest åpenbare. Flere kjendiser bestemte seg av en eller annen grunn for å synge «Imagine» av John Lennon, for å vise […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X