Tiger King

«Tiger King» er årets hittil mest underholdende true crime-serie

En av de mange styrkene til Louis Therouxs dokuserier, er at mange av menneskene han møter er så interessante at de fortjener egne spinoff-serier. Det gjelder spesielt Joe Exotic (Som egentlig heter det like fantastiske Joseph Maldonado-Passage), som dukket opp i Therouxs America’s Most Dangerous Pets i 2011.  Allerede da merket mange at han var litt… rar. Men at han var like rar som det kommer frem i Netflix nye true crime-serie Tiger King: Murder, Mayhem and Madness var det få som kunne forstille seg.  Les også: De beste filmene du bør se på nettkino.no Joe Exotic driver en slags […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.