Tiger King

«Tiger King» er årets hittil mest underholdende true crime-serie

En av de mange styrkene til Louis Therouxs dokuserier, er at mange av menneskene han møter er så interessante at de fortjener egne spinoff-serier. Det gjelder spesielt Joe Exotic (Som egentlig heter det like fantastiske Joseph Maldonado-Passage), som dukket opp i Therouxs America’s Most Dangerous Pets i 2011.  Allerede da merket mange at han var litt… rar. Men at han var like rar som det kommer frem i Netflix nye true crime-serie Tiger King: Murder, Mayhem and Madness var det få som kunne forstille seg.  Les også: De beste filmene du bør se på nettkino.no Joe Exotic driver en slags […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X