«The Plot Against America» er ikke er så gripende som den kunne og burde ha vært

I THE PLOT AGAINST AMERICA vinner flyhelten Charles Lindbergh det amerikanske presidentvalget i 1940 mot Franklin D. Roosevelt. Det gjør han ved å drive valgkamp for å holde USA ute av andre verdenskrig. Men bak anti krig-retorikken skjuler det seg, ikke spesielt godt riktignok, antisemittisme og proto-fascisme. Jødene vil naturligvis at USA skal hjelpe til med å stoppe Hitler, men i Lindeberghs, og mange amerikaneres øyne, er de krigshissere. Og jøder.  Les også: «Richard Jewell» er ukomplisert, men virkningsfull Med denne hypotetiske situasjonen som bakteppe skildrer The Plot Against America hvordan frykten gradvis spiser opp en jødisk familie. Først innenfra, og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.