SØNDAG SUMMARUM: Instapoesi, D2 og ski (i koronaens tid)

Favorittordet til Petter Stordalen er mandag. Påstår han i alle fall. Det verste er at han er så jævlig fornøyd med å ha kommet på det. Han har tatt et kjent slagord, Pusurs «I hate mondays» og snudd det på hodet. Sånt får vi frysninger av. Men Petter får ikke frysninger, han får bare et stort glis som dekker et ansikt som ser litt rødere ut for hver gang vi ser det. MANDAG! Kanskje er det ikke mandager han elsker, men idéen om sin egen ungdom? Er det det han mener når han sier han er glad i begynnelser? Føler Stordalen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X