Tim and Eric Beef House 9/10/19

Se første episode av Tim & Erics nye sitcom allerede nå

Det har ikke vært så mange gode nyheter i det siste, spesielt ikke fra USA. Men nå har vi endelig fått noe å glede oss over. Surrealistkongene Tim Heidecker og Eric Wareheim har også vært mye innendørs i det siste, og resultatet er Beef House, en sitcomparodi som skal gå på Adult Swim. Serien har premiere 29. mars, men du kan se første episode allerede nå! I serien bor Tim, Eric og Erics kone Megan (Jamie-Lynn Sigler) sammen i et hus. I huset bor også Ron Auster, Ben Hur og Tennessee Luke. Og da er det ikke akkurat få forviklinger […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X