«Monos» prøver å være et slag i magen, men feiler

Denne anmeldelsen stod først på trykk i marsnummeret av NATT&DAG. For norsk ungdom som er lydigere, mindre kriminelle og har bedre forhold til foreldrene sine enn noensinne, kan prematur selvstendighet og full frihet virke skremmende. Den paramilitære ungdomsgruppen Monos lever oppe i de colombianske Andesfjellene, tvunget til å finne ut av hvordan man styrer et lite samfunn på egenhånd. De har tatt en amerikansk kvinne til fange og ledes av en voksen general som kommer innom basen med jevne mellomrom. Filmen er en blanding av mange bra ting. Den koregraferte disiplinen fra Beau Travail, umodenheten fra Lord of The Flies […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X