«Med lyset slukket» mangler karisma

I VINTER HAVNET jeg litt vilkårlig på Landmark, hvor Eirik Aas introduserte nytt materiale som nå har endt i debutalbumet Med lyset slukket – en tittel med soveromsrap-garanti. Hesterapperens soloprosjekt har, som et resultat av samarbeid med hovedprodusent Vetle Junker (Verdensrommet), Even Kjelby (Great News), Thomas Wesenlund Wahl (Hasta, Cezinando) og Martin Gowland endt i en fusjon av rap, pop, jazz og indie. Les også: Mustis «Qoyskayga» er personlig og breialt Gjennom albumet akkompagneres Eirik Aas av alskens akustiske instrumenter, inkludert saksofon, strykere, gitar samt behagelige synth-pads; et lydbilde som gir rom for for eksperimentering og sjangerlek, spesielt for en […]

Du må være abonnent for å lese saken

Allerede abonnent? Logg inn med Vipps.

Ikke abonnent? Med NATT&DAG-abo får du tilgang til alle våre saker, men også hyggelige priser på alle våre fester, konserter på Parkteatret, filmvisninger på Vega og mye mer.

Du kommer til å spare penger om du liker å leve livet.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til NATT&DAGs personvernerklæring.