«Med lyset slukket» mangler karisma

I VINTER HAVNET jeg litt vilkårlig på Landmark, hvor Eirik Aas introduserte nytt materiale som nå har endt i debutalbumet Med lyset slukket – en tittel med soveromsrap-garanti. Hesterapperens soloprosjekt har, som et resultat av samarbeid med hovedprodusent Vetle Junker (Verdensrommet), Even Kjelby (Great News), Thomas Wesenlund Wahl (Hasta, Cezinando) og Martin Gowland endt i en fusjon av rap, pop, jazz og indie. Les også: Mustis «Qoyskayga» er personlig og breialt Gjennom albumet akkompagneres Eirik Aas av alskens akustiske instrumenter, inkludert saksofon, strykere, gitar samt behagelige synth-pads; et lydbilde som gir rom for for eksperimentering og sjangerlek, spesielt for en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X