Lil Uzi Verts «Eternal Atake» låter som verdensrom-musikk

I begynnelsen var en ukjent rapper med et rart navn som spyttet et kjapt vers på starten av Young Thugs Slime Season 2. Allerede i 2015 var Young Thug-stilen i ferd med å skape en ny generasjon rappere, men det var ingenting som tilsa om Lil Uzi Vert kom til å være et navn vi fikk høre mer av eller ikke. DE FØRSTE mixtapene hans pirret nysgjerrigheten, men mest fordi de lånte estetikken fra Scott Pilgrim-tegneseriene. Kombinasjonen lilla dreads og Marilyn Manson-skjorte i videoen til Migos-monsterhiten «Bad and Boujee» (2016) ga tilsvarende hint om at et noe interessant var i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X