Her er filmene vi piratkopierte mest forrige uke

Du har sikkert lagt merke til det, men folk sitter mye hjemme å trøkker for tiden. Og når de ikke trøkker? Hva gjør de da? Jo, de ser mye på film. Vi har tidligere skrevet om lovlige måter å se film på, men det er selvsagt ulovlige måter også, som å laste ned torrents. Les også: «Tiger King» er årets hittil mest underholdende true crime-serie Torrentfreak har laget sin ukentlige liste over de mest nedlastede filmene for uka som gikk (forrige ukes plassering i parentes). Den ser sånn ut: 1 (1)–  Star Wars: Episode IX 2 (…) – The Invisible […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X