GUIDE: Sånn får du tiden til å gå i karantene og isolasjon

Det er mye som tyder på at svært mange av oss vil bli smittet av koronaviruset COVID-19.  Ifølge VG ser smitteverneksperter for seg at opptil 2,2 millioner kan bli smittet i Norge i år. Om vi skulle bli smittet, anbefales det at vi går i karantene på 14 dager, for å hindre å smitte andre. Selv om vi ikke vet sikkert om vi er smittet bør vi begrense kontakten med andre mennesker, og holde oss hjemme så langt det lar seg gjøre. Dette gjelder også om man ikke har symptomer. Dette gjør vi i solidaritet med dem i samfunnet med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X