Guide: Den beste virus-underholdningen

Koronaviruset COVID-19 herjer i Norge. Det er til å få frysninger av – men forhåpentligvis ikke frysninger av det slaget som ledsages av hetetokter, leddsmerter, kortpustethet og generelt nedsatt allmenntilstand. Vi vestlige mennesker er et folkeferd som har hatt for vane å krydre tilværelsen med fantasier om virusutbrudd og apokalypse. Scenarioer som tvinger de overlevende menneskene til å forholde seg til hverandre på en ærlig og umiddelbar måte, uten alle distraksjonene livet på toppen av behovspyramiden fører med seg. Ja, så går det kanskje til helvete med menneskeslekten hvis et virkelig farlig virus dukker opp. Men for noen heldige utvalgte […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.