Denne musikken er Best👏Akkurat👏Nå👏

Kall meg Ishmael. For noen år siden – ikke bry deg om nøyaktig hvor lenge siden – med lite eller ingen penger i lomma, og ikke noe spesielt som interesserte meg i dagens musikklandakap, tenkte jeg at jeg skulle sjekke ut låtene NATT&DAG samler hver uke, som de legger i spillelista som heter Best Akkurat Nå. Den kan du følge ved å trykke på knappen med det lille hjertet. Hihi! https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=j4By7HHuShKi7GHaxxn2vQ LES OGSÅ: Cezinando anmelder dyr Henrik Schwarz, Bugge Wesseltoft - In Spite of Everything https://open.spotify.com/track/6pJ7aIum1zU5MsrC5GI0JK?si=phc1le72SsSpNK85LZESkg Den tyske deep house-DJen Henrik Schwarz er, for oss som har en stortå inni […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X