Foto: Kristine Wathne

Korona-care package: Fullspekket Best Akkurat Nå-liste!

For hjertet er livet enkelt, skrev Knausgård. Men vet du hvilken annen kroppsdel som også har det enkelt? Ørene! De hører på ny og bra musikk hver fredag, så lenge de kan. Så stopper de. Ikke sånn utrolig kompliserte greier. Utrolig komplisert er det heller ikke å følge NATT&DAGs musikkredaksjon sin Best Akkurat Nå-liste på Spotify: https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=y6xcEZXMRniLHsgZ9gW_9A LES OGSÅ: En prat med Norges beste filmregissør Musti - Atlas https://open.spotify.com/track/39jGiMspooLOA6QBte65aU?si=J-3fS_JORw-6Vq6rh70xUQ Qoygskayga v2! Musti slenger på to låter til på debutalbumet fra Feberuar. «hooyo» er en dansbar hyllest til moren, mens  «Atlas» er en god gammeldags kjærlighetserklæring til – hm, hva er det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X