Her er vinnerne av Osloprisen 2019

Osloprisen er NATT&DAGs årlige kåring av de mest bemerkelsesverdige kulturaktørene fra året som har gått. Ifølge oss er de alle vinnere, men siden vi fremdeles har mer eller mindre tro på demokratiet, har vi latt det være opp til leserne å stemme fram den eller dem de mener fortjener prisen mest. Fredag 31. januar samlet vi alle de nominerte i ett rom, og alle vinnerne fikk hver sin lille, sorte plankett som de kan bruke til ting vi ikke kommer til å legge oss opp i. Her er alle vinnerne! Redaksjonen gratulerer. ÅRETS STEMME Foreningen Tryggere Ruspolitikk 2019 VAR ÅRET […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X