Smil & Gift møter Jonas Gahr Støre

[6]Vi har hørt et rykte om at ingen av sønnene dine stemmer på Arbeiderpartiet. [1]Ikke engang dine egne BARN vil ha deg som statsminister! – I min familie er det veldig respekt for at det du stemmer er et privat valg og jeg er godt overens med mine barn i diskusjonen om viktige samfunnsspørsmål. Og det var for øvrig en nyhet. [1]Så godt overens virker det ikke som dere er. [6]Hva er planene deres for å unngå at alle potensielle Ap-velgere lekker til partier med en mye tydeligere appell til ungdommen, som MDG, Rødt eller SV? – Nå er jo […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X