Møt TravisBott, en AI-generert Travis Scott-klone

Det amerikanske PR-byrået space150 har matet en algoritme med Travis Scott-tekster helt til den begynte å skrive egne. Resultatet er skremmende og fascinerende: TravisBott høres helt ut som Travis Scott. HVIS MAN hører ordentlig etter på «Jack Park Canny Dope Man», merker man at noe ikke stemmer helt. Joa, så vinner kanskje ikke Travis Scott noen nobelpris i litteratur med det første, men disse tekstene gir enda mindre mening enn vanlig: She got the crew on top of my chain (It's lit) Wasted in the street like a pain (Straight up) Nøyaktig hvordan sangen har blitt til, opplyses det ikke om. «AI» […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X