Foto: Maria Pasenau

Kjære dagbok, disse låtene er Best Akkurat Nå

NATT&DAGs Best Akkurat Nå-liste er musikkredaksjonens måte å vise til primært norske artister at vi er veldig, veldig glade i dem. Hver uke oppdaterer vi hele sulamitten, slik at du alltid er sikker på at du får den beste nyeste musikken akkurat der du liker den aller best (inn i øret ditt). Følg oss på Spotify:  LES OGSÅ: Hva har skjedd med Shining? Britz - AMG HAUGENSTUA-RAPPEREN Britz er ute med EP, som i tillegg til blant annet gatehits som «Alé Alé» med Jonas Benyoub og «Vi Flyr» med Isah inneholder tre helt nye låter. Den beste av dem, åpningssporet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X