B-B-B-BEST AKKURAT NÅ!!

Visste du at det siste mennesker som er rammet av det dødelige koronoviruset COVID-19 gjør før de dør, er å anbefale ny og bra musikk fra inn- og utland? Les også: Bylarm-guide og konkurranse: Vinn to festivalpass! Bladee, Ecco2k – Girls just want to have fun https://open.spotify.com/track/16aNHWdWoO9zobj4lqAoWV?si=la4FnXbnQbaAwjFtuxqmFg Årets første Drain Gang-låt er noe av det mest drømmende og vanskeligtolkede de har gjort til nå. Som tittelen tilsier er det en klar åttitalls-vibb her i tillegg til den sedvanlige post-eurodance/emorap-sounden, og med spøkelsesaktig falsettvokal slengt på toppen låter resultatet omtrent som hvis Sigur Ros lagde en nightcore-versjon av «Every Breath You […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.