10 på byen i Trondheim: Hva gjør du når tredje verdenskrig bryter løs?

Sebb, 23

– Hvis jeg ikke blir drafta, som jeg håper jeg ikke blir, hadde jeg mest sannsynlig gått til nærmeste nabo som hadde et bomberom og trygla og spurt pent om jeg kunne gjemme meg der.

Mikal, 30

– Det kommer jo helt an på hvilket land og hvem som angriper oss. Men jeg har sett en del videoer på YouTube, så jeg tenker at jeg drar og gjemmer meg i en kjeller under et bord med tepper rundt for å minimere strålingen fra eventuelle bomber.

Les også: 11 på byen i Bergen: Hva gjør du når tredje verdenskrig bryter løs?

Pål, 35

– Tar vare på politikerne i Trondheim og prøver å få dem trygt over til England, eller Russland, avhengig av hvilket land vi havner i krig med. 

Dillon, 21

– Försökt slappna av lite, jag vet fan inte, dricka ett glas rött och … Nej jag hade fått panik alltså, jag hade sprungit in på ett ställe. Jag hade supit mig full då.

Guro, 22

– Jeg hadde sikkert fått litt panikk. Og så hadde jeg prøvd å få tak i venner og familie, og gjemt oss så best det går for å få brukt tiden med dem man er glad i. 

Julie, 35

– Jeg ville kjøpt en øl til. Hvis du sier nå at verden går under, Donald Trump tar over og alt går til helvete, og jeg sitter med så her lite øl igjen, så ville jeg nok kjøpt meg en til, ja.

Silje, 30

– Løper på butikken på vei hjem og tar med meg alt av boksemat jeg hadde finner, henter gutten min, og springer ned i bomberommet vi har i kjelleren.

Eirik, 25

– Først og fremst ville jeg forsikra meg om at alle mine nærmeste hadde det bra, prøvd å fått kontakt med dem på noe vis. Så ville jeg lagt en plan for hvordan vi skulle fått best utbytte, hvordan vi skulle greid å overleve.

Tommy, 40

– Melder meg i fronten og blir med i krig. 

Abel, 21

– Venter. 

Les også: 11 på byen i Oslo: Hva gjør du når tredje verdenskrig bryter løs?

X